Skip to main content

Sydskanes Emse - Ansvar, hänsyn och omdöme

Köpvillkor

Enligt lagen om distansavtal gäller ingen ångerrätt vid idrottsevenemang. Din plats är personlig och kan endast säljas vidare enligt föreningens regler. Vid förhinder kan du lägga ut din plats till försäljning här på hemsidan förutsatt att gruppen är fullsatt. Du kan endast sälja en plats som är köpt via betalkort. Köpare av din plats måste vara medlem. Betalning sker mellan dig och köparen och föreningen ansvarar inte för transaktionen. Du som säljare ansvarar för att överföra platsen till köparen via hemsidan. Överföring av platsen måste ske minst 48 timmar innan eventet infaller. Så länge bokningen syns i din profil på hemsidan när du loggar in, är platsen din. Tänk på att när du väl överfört din plats går det inte att ångra.

Vid mån av plats är det möjligt att byta grupp via hemsidan senast 48 timmar innan eventet infaller.

Vi kräver att du har ett giltigt körkort för motorcykel (A-kort) eller Roadracing licens från Svemo. Lägsta ålder för deltagare är 16 år och är du under 18 kräver vi att målsman är med på plats.

Som bokad förare förbinder du dig till att ställa upp som funktionär (flaggvakt) i fall vi inte fått fulltaligt med frivilliga.

För mer information om vad som gäller vid våra körningar, se sida regler.

Ny hemsida 2024 - beställ nytt lösenord!

För att logga in på vår nya hemsida behöver alla medlemmar skapa ett nytt lösenord. Läs mer hur du gör.