Skip to main content

Sydskanes Emse - Ansvar, hänsyn och omdöme

Eventdetaljer

Startdatum
2024-08-04
Starttid
11:00
Sluttid
18:00
Bana
Sturup Raceway

I anmälan på varje bandag skriver du under på att du läst våra ansvarsbestämmelser. Läs vår ansvarsbestämmelser innan du kommer till körningen. Finns plats i annan grupp är det möjligt att byta grupp här på hemsida. Se under medlemsmeny.  Köpvilkor, se sida köpvilkor

Viktig information gällande val av grupp!
Sydskanes Emse satsar hårt på säkerheten. Ett steg i att stärka säkerheten är att ha så jämna grupper som möjligt. Läs våra regler så ser du vad vi förväntar oss av dig. Är platserna slut i gruppen du vill köra? Vänligen boka dig inte i en annan grupp i hopp om att bli flyttad på plats. Du ger oss en massa extra huvudbry som går ut över andra deltagare! Gruppens körschema hittar du under sydskanesemse.se/tider.

 


 

 

 

Priser

 Medlem
Sturup 650 SEK
Knutstorp 1350 SEK
Ljungbyhed 1300 SEK
Licenskurs 2000 SEK

Bokningar

All bokning
stänger
2024-08-02

Platser

(Endast medlemmar som betalt årsavgiften kan boka platser)

För att boka plats måste du vara medlem. Skapa konto. Är du redan medlem? Logga in

Sturup Raceway - 2024-08-04

Välkommen till Sturup Raceway med Sydskånes Emse!

Sturup Raceway

Nordens häftigaste bana ligger bara 25 minuter från Malmö och 1 timme med flyg från Stockholm. Sturup Raceway bjuder på både highspeed race och spännande  konferenser.

Sturup Raceway är en av Nordens bästa racerbanor. Hit tar små och stora företag sina kunder, leverantörer eller medarbetare. Dessutom kommer professionella racingteam för att testa och utveckla sina bilar och vara med i tävlingar. En rad bilfabrikanter använder även banan flitigt för att testa nya bilmodeller och racerbilar.

Banan är godkänd av FIA (Internationella bilsportsförbundet) och byggdes nyligen ut och moderniserades för miljonbelopp för att möta FIAs stränga krav. Tack vare det får både racerförare och andra en verklig utmaning med chikaner, hårnålskurvor och raksträckor.
Investeringen har också gjort att Sturup Raceway är en återkommande bana för de svenska och danska mästerskapen för touring cars, STCC och DTC. Dessutom körs Porsche- och BMW- mästerskapen hos oss.

Fakta om banan

Längd, långa banan: 2.087 m
Längd, korta banan: 1.480 m
Bredd: 11-20 m
Vänstersvängar: 7
Högersvängar: 4

Google Maps

Ny hemsida 2024 - beställ nytt lösenord!

För att logga in på vår nya hemsida behöver alla medlemmar skapa ett nytt lösenord. Läs mer hur du gör.